Kontakt: 20867282

Blokhus MTB-Verleih

TECHNIK MTB!

Wir bieten teknikkurser an private und Unternehmen cycling team

På kurset arbejdes der med optimal indstilling af mountainbiken og ikke mindst din placering på mountainbiken under kørsel. En stor del af turen foregår på singletracks i skoven ved Gateway, Blokhus på (ensrettede spor) kun med plads til en rytter, som giver optimale muligheder for at træne køreteknik på op- og nedkørsler samt svingteknik.

Wir machen einen Teil auf dem Weg zu stoppen, ermöglicht eine kontinuierliche Rückmeldung und haben auch die Möglichkeit, die Aufteilung der Gruppe aus der Ebene, die form und die Lust an der Herausforderung auf dem Weg.

I er meget velkomne til at medbringe egen forplejning og drikkevarer, eller I kan bestille sandwich ved Blokhus MTB udlejning. Disse kan nydes ved en midtvejspause eller efter kurset.

Jede Teilnahme erfolgt auf eigene Gefahr.

Det er vigtigt, vi får afstemt deltagernes niveau, hvorefter vi tilpasser ruten efter deres evner. Vi ønsker alle deltagere får en sjov dag i skoven, hvorfor vi altid er i dialog med deltagerne omkring passende udfordringer.  Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig, der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar, dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

Im Preis enthalten, Preise ab dkk 350 pro. person

  • 2 Stunden technik-kurs 
  •  Mountain-bikes, Instruktoren
  • Helm und Trinkflasche für jedes bike
  • Fahr-Techniken, über die auf - und Abfahrten und svingteknik
  • Kontinuierliches feedback
  • Mindestens 5 Teilnehmer
  • Die Möglichkeit der Abschluss mit Grillen

Blokhus MTB-Verleih

Cannerslundvej 46, 9490 Pandrup

Folgen Sie uns auf:

Close Menu
de_DE_formalGerman