Kontakt: 20867282

Blokhus MTB-Verleih

UNTERNEHMENEVENTS!

FirmaVeranstaltungen mit Blokhus Mtb-Verleih ist ein Erlebnis für alle Teilnehmer.

Nehmen wir eine Reise in die Nord-Jütland und in das Gebiet am Gateway Blokhus. Entsprechend Ihren wünschen und dem Niveau, das wir auch versuchen, die Kräfte, die mit einigen spannenden trails und tracks.

Gateway er et stort område med flot varierende natur, søer og bakker, alt sammen forbundet af grusstier og egner sig perfekt til firmaturen og større hold, hvor alle kommer sikkert med rundt efter niveau, og der er plads til det rolige tempo. Skulle der være deltagere, som er til høj puls, deler vi gerne op i hold undervejs, så alle bliver udfordret.

Die Gelegenheit zu versuchen, Skråvejen og Hulvejen, som nok skal give sved på panden, samtidig med, du nyder udsigten over Vesterhavet og mærker vinden i håret.

Vores instruktører er lokale mountainbikere, der træner i skovene og området flere gange om ugen. Dvs. de kender status på sporene og kan tilpasse dagen til Jeres ønske om sværhedsgrad, længde og varighed.

Vi kommer gerne til jeres foretrukne område med instruktører, mountainbikes og alt udstyr til event hos jer. Så er der mulighed for at starte ud fra jeres adresse og slutte af, hvor det passer bedst.

Wir vermieten auch Fahrräder für Ihre eigene tour.

Kontaktieren Sie uns und erfahren mehr über die Möglichkeiten!

Jede Teilnahme erfolgt auf eigene Gefahr.

Det er vigtigt, vi får afstemt deltagernes niveau, hvorefter vi tilpasser ruten efter deres evner. Vi ønsker alle deltagere får en sjov dag i skoven, hvorfor vi altid er i dialog med deltagerne omkring passende udfordringer.  Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig, der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar, dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

Im Preis enthalten, Preise ab dkk 400 pr. person

  • Die 2,5 – 3 Stunden-Veranstaltung
  • Mountain-bikes, Instruktoren
  • Helm und Trinkflasche für jedes bike
  • Lehre, basisteknik
  • sparring und gute Ratschläge auf dem Weg
  • Minimum 5 deltagere, 1 instruktør pr. 7 deltagere
  • Die Möglichkeit der Abschluss mit Grillen

Blokhus MTB-Verleih

Cannerslundvej 46, 9490 Pandrup

Folgen Sie uns auf:

Close Menu
de_DE_formalGerman